Drankmobiel Cocoon        

 

De basis is het chassis van een aanhangwagen met daarop een gebogen staalstructuur bekleed met staalplaten. De bolle achterkant is gemaakt van transparant polyester dat van binnenuit wordt verlicht.

De bar is bemeubeld met houten kasten en is uitgerust met drie tapkranen, een dubbele spoelbak met warm en koud water, een vierdeursfrigo en een kleine muziekinstallatie voor cdís waarop ook een IPod en micro kunnen worden aangesloten. In de toog zitten twee vitrinekastjes verwerkt die volgens het thema van het feest kunnen worden ingekleed.

Met de mooi verlichte barwagen hebt u onmiddellijk een gezellige sfeer. U hebt geen last van huisregels zoals een sluitingsuur of rookverbod, geen opbouwwerk en u kunt zelf uw drankkaart samenstellen. Bovendien kiest u vrij de locatie van het evenement. Ter plaatse moet u enkel een aansluiting voor water en elektriciteit voorzien, eventueel kan er voor een stroomgroep en waterreservoir gezorgd worden.

 

 

 

 

Prijs : 450 euro excl BTW

  (transportkosten niet inbegrepen)

Drankmobiel Orange

 

Drankmobiel met karakter. De mobiel is bemeubeld met houten kasten en is uitgerust met drie tapkranen, een dubbele spoelbak, 2 frigo's waarvan een met glazen deur. Zitbank en tafeltje (inrichting caravan)

Prijs : 250 euro excl BTW

 

Voor meer informatie mail naar info@partymate.be

Partymate Verhuur van feestmateriaal Ellestraat 79 B 8550 ZWEVEGEM     info@partymate.be      0485/70.47.49